Neyleyim üç günlük ömrümü Bu gönül sensiz hiç güldümü Sevgilim önüme ölümü Sunsan ben içerim Kendimden geçerim Senin için senden vazgeçerim Ben yağmuru gözlerinde Bülbülü dillerinde Günahı Bedeninde Tanıyıpta sevmişim Dönmüyor yedi cihan Esirin olmuş zaman Şarapı dudağından içip Öyle sevmişim Seni öyle sevmişim
Ben yağmuru gözlerinde Bülbülü dillerinde Günahı Bedeninde Tanıyıpta sevmişim Dönmüyor yedi cihan Esirin olmuş zaman Şarapı dudağından içip Öyle sevmişim Seni öyle sevmişim
Google Words: En Sevdiğiniz Şarkıyı Yazın ( araştırma ) Dosyası, En Sevdiğiniz Şarkıyı Yazın ( araştırma ) Belgesi, En Sevdiğiniz Şarkıyı Yazın ( araştırma ) Programı, En Sevdiğiniz Şarkıyı Yazın ( araştırma ) Oyunları, En Sevdiğiniz Şarkıyı Yazın ( araştırma ) Download, En Sevdiğiniz Şarkıyı Yazın ( araştırma ) Resimleri, En Sevdiğiniz Şarkıyı Yazın ( araştırma ) Hikayeleri, En Sevdiğiniz Şarkıyı Yazın ( araştırma ) Haberleri, En Sevdiğiniz Şarkıyı Yazın ( araştırma ) İndir,
En Sevdiğiniz Şarkıyı Yazın ( araştırma ) Yükle, En Sevdiğiniz Şarkıyı Yazın ( araştırma ) Videosu, En Sevdiğiniz Şarkıyı Yazın ( araştırma ) Arşivi, En Sevdiğiniz Şarkıyı Yazın ( araştırma ) Albümü,