seslerim büyür sana doğru...beslenir tınının güneşinde... öyle ki ağırlık yapar kelimelerim titrek dudaklarına... gideni seyredeim kocaman pencereden...ellerime bakarım...yeni çizgiler oluşmuş senden sebep... özler gerçek sahibini...size ihtiyacım yok virgüller ünlemler...ben buldum kendi anlamımı... ifadelerimi buldum...
kulağımda düş'ler konçertosundan tamamlanabilmiş notalar...aklımda yağmurla beraber gelen senin kokun...senin yüzün senin ellerin...yüzümde abuk bir gülümseme...dudağımın kenarında sana ait bir kıvrım... yaşamak isterken ellerinin haritasında can damarımın nefes alışları hızlanır... yağmur...üzerime düşen her damlada sen...yağmurdan sonra açan senle karışık renklerle bezenmiş gökkuşağı...
Ya tam siyah, yada tam beyaz....Ama asla gri değil...!!!
kedinin patisi yön verirken yolumuza damarımız o ışıltılı güneşin sıcağında dinlenmekte... düş'ler var...henüz yere düşüp kırılmayanından...hezeyanlar barındırır içinde... kimi zaman uçurum en kıyısına gidip gidip gelmekte...tıpkı hayat gibi...
ayrıca nasıl yendik Norveç'i Kutlarım Milli takımımızı... Kırmzı............. Beyaz............ Kırmzı............. Beyaz............ Kırmzı............. Beyaz............ En büyük.........TÜRKİYE...... En büyük.........TÜRKİYE......
ayrıca nasıl yendik Norveç'i Kutlarım Milli takımımızı... Kırmzı............. Beyaz............ Kırmzı............. Beyaz............ Kırmzı............. Beyaz............ En büyük.........TÜRKİYE...... En büyük.........TÜRKİYE......
bir kelebek cesaretinde yazıyor mürekkebimden sen damlıyor... şizofrenik nöbetlerimde hezeyanın içinde sende ol istiyorum... beraber yaşayalım çok kişilikli bedenlerde...belki ben sayende yeşile artık yeşil derim...
yıllar geçtikçe yüzümdeki kırışıkları mı sayarak geçireceğim geri kalan akrep yelkovanın sevişmesini... oysa ne çok isterdim dudağımın kenarındaki çizgilerin çoğalmasını ve senden yana olmasını... doğurganlığını yitirmiş artık bitkiler...kimbilir ne zamandan beri sulamıyor onları kimseler...
katillerin ellerinde tırnak aralarında kuruyan, ne maktülün kanı nede katilin egosu... sadece ve sadece acı vermenin dehşet zevkinden dolayı, avuçlarındaki kan dolmuştur tırnaklarına... öyle ki kurbanlarının gözünün içine baka baka zehirli şaraptan tattırıp gözbebeklerinin oynaşmasından haz alıp, masanın altından akıtırlar avuçlarındaki kanı...dudağının kenarında zavallı bir gülümseme...şarabın dilinde bıraktığı pas tadı alırken gözlerinde ölünün yüzü...ve sen hala ve hala gece lambasız uyuyamazsın geceleri ki... kan görmeye tahammülün yok... zavallı... kurbanım ben...katilim ne sureti belli ne de vahşi elleri...bir iki sessiz harf bağırıyor öteden...bakıyorum ki "tıklım tıklım yalnızım"...
vayyy yav sen baya aştın kendini be elif ne iş? valla bravo süper
Grup Sobe Forum Arkadaşlığın ve Sohbetin Merkezi
Google Words: Yaz Gitsin Yahu...!!! Dosyası, Yaz Gitsin Yahu...!!! Belgesi, Yaz Gitsin Yahu...!!! Programı, Yaz Gitsin Yahu...!!! Oyunları, Yaz Gitsin Yahu...!!! Download, Yaz Gitsin Yahu...!!! Resimleri, Yaz Gitsin Yahu...!!! Hikayeleri, Yaz Gitsin Yahu...!!! Haberleri, Yaz Gitsin Yahu...!!! İndir,
Yaz Gitsin Yahu...!!! Yükle, Yaz Gitsin Yahu...!!! Videosu, Yaz Gitsin Yahu...!!! Arşivi, Yaz Gitsin Yahu...!!! Albümü,