Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Grup Sobe Forum > Genel > Kültür (Moderatör: halflight is queen) > maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3

Ana Sayfam Yap || Sık Kullanılanlara Ekle

Reklamlar

Suan Dogru Adrestesiniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3  (Okunma Sayısı 125 defa)
04 Mart 2010, 09:57:43
Administrator
Forumun Demirbaşı

Grup soBe

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Durumum:

« :»

maNga - ( We Could Be The Same ) Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı Video Klip İçin TIKLAYIN

maNga - ( We Could Be The Same ) Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı Mp3 İNDİRMEK İÇİN ÜYE OLMAK YA DA YUKARIDAKİ REKLAMI TIKLAMANIZ GEREKLİDİR!

Şarkı Sözü

Aynı olabilirdik
İşte maNga’nın söyleyeceği  ‘We Could Be The Same’  adlı şarkının Türkçe sözleri

Rüyalarımda gördüğüm o sen olabilirdin
Göründüğünden çok daha fazlası,       
Hayatta istediğim her şey olabilirdin
Ne demek istediğimi anlıyor musun?
Bunun kader olabileceğini görüyorum
Seni onların senden nefret ettiğinden daha fazla sevebilirim
Kimi ayıpladıkları önemli değil
Onların kendi oyunlarında yenilebiliriz
Bunu gözlerinde görüyorum
Bu bir sürpriz değil
Seni bir yıldız gibi dans ederken gördüm
Ne kadar faklı olduğumuz önemli değil
Bunca zamandır
Seviyorum seni
İsmini bile bilmiyorum
Sadece bir geceliğine
Aynı olabiliriz
Ne derlerse desinler fark etmez
Yeni bir sayfa açtığımı hissediyorum
Dünyanın bir sahne olduğunu hissediyorum
Dramın sona ereceğini düşünmüyorum
Hiddeti bırakacaklarını düşünmüyorum
Ama dünyanın muhteşem olabileceğini biliyorum
Seni onların senden nefret
ettiğinden daha fazla sevebilirim
Kimi ayıpladıkları önemli değil
Onları kendi oyunlarında   yenebiliriz

Söz: Evren Özdemir, maNga, Fiona Movery Akıncı
Müzik: maNga
Bu Sayfayı Facebook Arkadaşlarınla Paylaş
Facebook Ekle
« Son Düzenleme: 04 Mart 2010, 12:21:20 Gönderen: Burak »

Grup Sobe Forum Arkadaşlığın ve Sohbetin Merkezi

Google Words: maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3 Dosyası, maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3 Belgesi, maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3 Programı, maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3 Oyunları, maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3 Download, maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3 Resimleri, maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3 Hikayeleri, maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3 Haberleri, maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3 İndir, maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3 Yükle, maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3 Videosu, maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3 Arşivi, maNga - We Could Be The Same - Aynı Olabilirdik Eurovision Şarkısı 2010 Mp3 Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kumanda Merkezi
Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Forumdaki Tüm Mesajlar | Wap Forum | Tüm Forum istatistikleri | Özel Mesajlarim | Gönderdi?im Tüm Mesajlarim | Toplam Konu Sayısı: 689 | Toplam Mesaj Sayısı: 6776 | Toplam Üye Sayısı: 1474 | IP Adresim:38.107.191.107 |Son üye: mehmetk4 | Son mesaj: " | Bugün En Fazla: | Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.
|Site Map|Sitemap | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Grup Sobe Forum | Powered by SMF 1.1.5.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

Grup Sobe Forum Çöl Atesi v3 by rallyproco

Grupsobe.Com
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi ?ekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tyklayyn.

kapat