Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Grup Sobe Forum > Genel > Facebook  > Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son

Ana Sayfam Yap || Sık Kullanılanlara Ekle

Reklamlar

Suan Dogru Adrestesiniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son  (Okunma Sayısı 220 defa)
08 Şubat 2010, 14:29:34
Administrator
Forumun Demirbaşı

Grup soBe

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Durumum:

« :»

Artık Facebook'taki en büyük meraklarınızdan birini giderebilirsiniz

Facebook kullanıcılarının en çok merak ettikleri ve ulaşmaya çalıştığı bilgilerden biri arkadaş listesinden onu silenleri görmek.

Bunun için bir çok açılmış grup ,sayfa vs. var. Fakat genelde Arkadaş Listenizi Davet ettirme üzerine kurulan bu sayfalar kullanıcıları reklam içerikli başka sayfalara yönlendirmeyi amaçlıyor.

Fakat son günlerde geliştirilen bir yol ile Facebook’ üzerinde sizi arkadaş listesinden silenleri , hesabını deaktif edenleri ve arkadaş ekleme talebinizi reddedenleri hatırlatma olarak öğrenebiliyorsunuz.

Bunun için yapmanız gerekenler adım adım şu şekilde:

İlk olarak bunu yapabilmeniz için Mozilla Firefox tarayıcısı kullanmanız gerekiyor.

Eğer kurulu değil ise
'http://www.mozilla-europe.org/tr/firefox/' adresinden indirerek kurabilirsiniz.

Kurulum tamamlandıktan sonra tarayıcımıza Grease Monkey adlı eklentiyi kurabilirsiniz.

Bunun için de 'https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748' adresine girerek Add to Firefox diyoruz.Ekleme olduktan sonra Mozilla Firefox web tarayıcısını baştan başlatıyoruz.

Firefox başladıktan sonra son adımda 'http://tinyurl.com/silenbul'adresine giriyoruz. Install dedikten sonra bir kaç saniye bekleyerek Kur diyoruz.

Bu işlemleri yaptıktan sonra Firefox tekrar açıp kapatıldıktan sonra Silenler adında yeni bir sekmede sizi silen kişiler gözükecektir.

Fakat bu yol ile kurulumdan önce sizi silen kişiler gözükmeyecektir , kurulum yapıldıktan sonra silen kişiler gözükecektir. Ve bu eklentiyi kurduğunuz bilgisayar üzerinden çalıştırmanız gereklidir. Başka bilgisayarlarda oturum açtığınızda aynı sekme gelmeyecektir.
Bu Sayfayı Facebook Arkadaşlarınla Paylaş
Facebook Ekle

Grup Sobe Forum Arkadaşlığın ve Sohbetin Merkezi

Google Words: Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son Dosyası, Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son Belgesi, Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son Programı, Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son Oyunları, Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son Download, Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son Resimleri, Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son Hikayeleri, Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son Haberleri, Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son İndir, Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son Yükle, Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son Videosu, Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son Arşivi, Facebook 'ta Beni Kim Sildi Merakınıza Son Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kumanda Merkezi
Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Forumdaki Tüm Mesajlar | Wap Forum | Tüm Forum istatistikleri | Özel Mesajlarim | Gönderdi?im Tüm Mesajlarim | Toplam Konu Sayısı: 689 | Toplam Mesaj Sayısı: 6776 | Toplam Üye Sayısı: 1474 | IP Adresim:38.107.191.106 |Son üye: mehmetk4 | Son mesaj: " | Bugün En Fazla: | Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.
|Site Map|Sitemap | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Grup Sobe Forum | Powered by SMF 1.1.5.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

Grup Sobe Forum Çöl Atesi v3 by rallyproco

Grupsobe.Com
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi ?ekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tyklayyn.

kapat